Despre Noi

Inregistrat in orasul Fuzhou din China, in 1987, Grupul Fuyao produce si comercializeaza parbrize din sticla securizata, sticla securizata pentru constructii, geam antiglonț, geam float antireflexie, parbrize antireflexie, geamuri low-e de inalta calitate si alte tipuri de sticla industriala.

Grupul are peste 10.000 de angajati si produce sticla in bazele din Fuqing, Changchun, Chongqing, Shanghai, Guangzhou si Beijing si sticla float (clara) in cele mai noi baze din Fuqing Fujian, Shuangliao de Jilin, Tongliao din Mongolia Interioara, si Haikou Hainan.

Activele totale ale companiei au crescut de la 6.27 milioane de yuani in 1987 la 9,0 miliarde de yuani in prezent, cu reprezentante si retele de vanzari in America, Japonia, Coreea, Australia, Rusia, Germania, Europa de Vest si Europa de Est.

Fuyao Group este cel mai mare producator si exportator de parbrize din China si dispune de o tehnologie avansata de productie. Marca inregistrata “FY” a fost recunoscuta drept cea mai prestigioasa marca din industria producatoare de geamuri auto din China prin acordarea in 2004 a titlului de ” China’s Famous Brand”.

Calitatea produselor a fost recunoscuta prin acordarea de numeroase premii internationale in special de catre producatori auto renumiti.

Datorita inaltei tehnologii de productie dezvoltata si a calitatii parbrizelor sale, Fuyao Group a obtinut licente OEM de la cele mai cunoscute branduri din industria auto care si-au stabilit baze de productie in China cum ar fi:

Audi,Bentley,Volkswagen,GM,Ford,Toyota,Honda,PSA,Volvo,Hyundai,si Daimler Chrysler.

Deviza

Sa producem parbrize la cele mai inalte standarde de calitate pentru a asigura confort si siguranta si astfel sa jucam un rol important in industria producatoare de automobile.

Viziune

  • Sa acordam o atentie deosebita calitatii si eficientei.
  • Sa fim parteneri de incredere la nivel mondial.
  • Sa fim un model de urmat pentru competitorii nostri.
  • Sa avem o echipa de top la nivel global.
  • Sa fim o marca de prestigiu, recunoscuta in lumea intreaga.